Vacatures

Partijen en Vergaderen


Zaalhuur bij Graaf Floris V te MuydenWij verwelkomen u graag in onze mooie zalen. Neem contact met ons op voor meer informatie: 0294 - 261 296

 video impressie Heerenkamer
 video impressie Ridderkamer

De mogelijkheden

Op de plaats waar nu de Ridderkamers van ons Eethuys staan bevonden zich vroeger de stallen en het koetshuis. Hier werden de paarden uitgespannen; er moest worden overnacht in de Herberg. Niet verwonderlijk dat men hiernaast ook de smederij van de hoefsmid aantreft.

De Ridderkamers bevinden zich boven elkaar met een open trap verbonden. Beide ruimtes zijn "warm" ingericht en hebben elk een open haard. De kamers zijn bestemd voor grotere gezelschappen die wat te vieren hebben en met z'n allen een hapje willen eten en iets drinken. Er vinden ook recepties, vergaderingen en andere bijeenkomsten plaats. Er is in beide kamers plaats voor gezelschappen tot circa 70 personen diner of voor 120 personen voor uw receptie of feest!

Vergadering

Zakelijk bijeenkomen in Muiden? Haal het maximale uit uw mensen en kom naar Graaf Floris V van Muiden. Succesvolle strategieen uitwerken in de stad van Floris, vergaderen bij de openhaard, trainen in een sfeervolle omgeving, seminars in nautische sferen.

Onze kamers kunnen wij in verschillende opstellingen voor u klaarzetten; blok, carre, u-vorm etc... voor uw zakelijke bijeenkomst of diner, receptie en uiteraard tal van andere mogelijkheden. De capaciteit is afhankelijk van de gekozen opstelling...

Bruiloft

Vier dé dag bij Graaf Floris V en het wordt een dag om nooit te vergeten! Uw huwelijksdiner- of feest in een van onze zalen? Wij maken graag met u een afspraak om van uw huwelijksdag een succes te maken.

ALGEMEEN

Openingstijden
Vacatures
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

GRAAF FLORIS V

Menukaarten
Party & Vergaderen
Historie
Nieuws

CONTACT

Reserveren
Contact informatie
Systeembeheer

VOLG ONS